Classes

It’s NEVER too LATE to join us!

Sign up for the balance of our current session (ends Jan. 27)
by emailing Kym@mindfulmovements.ca

January 28  – June 30, 2019  (22 weeks)

Winter/Spring Session

NEW to Mindful Movements?

FREE Trial Class for any class marked with these symbols.  No pre-booking – Come on in. Drop in classes are welcome too!

Monday

6:00am
HOT Yoga Flow
60min
Mindful Movement's Offering Enjoy a refreshing lemongrass cold cloth after this class.
6:15am
Group Training
GTS/MOTR
45min
NEW 9:30am
Pilates Energy Flow
60min
12:15pm
Group Training
GTS Strength
Cardio Circuit
45min
12:15pm
Core Yoga
40min
4:30pm
HOT Yoga Flow
60min
Mindful Movement's Offering Enjoy a refreshing lemongrass cold cloth after this class.
5:30pm
Group Training
GTS/MOTR
45min
5:45pm
HOT Yoga Flow
60min
Mindful Movement's Offering Enjoy a refreshing lemongrass cold cloth after this class.
7:00pm
HOT Hatha Yoga & Meditation
60min
Mindful Movement's Offering Enjoy a refreshing lemongrass cold cloth after this class.

Tuesday

6:15am
Primal Pace
45min
9:30am
Group Training
GTS/MOTR
45min
12:00pm
Your Choice ~ Happy Cycle RealRyder® &/or Primal Pace
30min
12:30pm
Thera Yoga
30min
4:30pm
Primal Pace
45min
NEW TIME
5:30pm
Cross Training Camp
60min
5:30pm
Yin Yoga
60min

Wednesday

6:00am
FUEL
60min
Mindful Movements Offering
Lifestyle Tip & freshly made Organic Juice served up at this class.
9:30am
Yin Yoga
60min
12:15pm
HOT Yoga Flow
40min
Mindful Movement's Offering Enjoy a refreshing lemongrass cold cloth after this class.
4:30pm
HOT Yoga Flow
Ashtanga
60min
Mindful Movement's OfferingEnjoy a refreshing lemongrass cold cloth after this class.
5:45pm
HOT Yoga Flow
60min
Mindful Movement's OfferingEnjoy a refreshing lemongrass cold cloth after this class.
7:00pm
HOT Yoga Flow
Ashtanga
60min
Mindful Movement's Offering Enjoy a refreshing lemongrass cold cloth after this class.

Thursday

NEW 6:15am
Yoga
Metta & Meditation
45min
9:30am
Group Training
GTS/MOTR
45min
9:30am
Thera Yoga
60min
12:00pm
Cross Training Camp
40min
NEW 12:15pm
Yoga
Metta & Meditation
40min
4:30pm
FUEL
60min
Mindful Movements OfferingLifestyle Tip & freshly made Organic Juice served up at this class.
4:30pm
Yin Yoga
60min
NEW 5:45pm
Pilates Energy Flow
60min

Friday

6:00am
HOT Yoga Flow
Ashtanga
60min
Mindful Movement's Offering Enjoy a refreshing lemongrass cold cloth after this class.
9:30am
Hatha Flow & Meditation
60min
12:00pm
Happy Cycle RealRyder®
30min
12:30pm
Yin Yoga
30min
5:00pm
Sweet Flow & Restorative Yoga
60min

Saturday

7:45am
Primal Pace
45min
8:30am
HOT Yoga Flow
Ashtanga
60min
Mindful Movement's Offering Enjoy a refreshing lemongrass cold cloth after this class.
8:45am
FUEL
60min
Mindful Movements OfferingLifestyle Tip & freshly made Organic Juice served up at this class.
9:45am
HOT Hatha Yoga & Meditation
60min
Mindful Movement's Offering Enjoy a refreshing lemongrass cold cloth after this class.

Sunday

9:00am
Yin Yoga
60min

Sept. 4, 2018 – Jan. 27, 2019

It’s NEVER TOO LATE to join!

NEW to Mindful Movements?

FREE Trial Class for any class marked with these symbols.  No pre-booking – Come on in. Drop in classes are welcome too!

Monday

6:00am
HOT Yoga Flow
60min
(Robyn)
6:15am
Group Training
GTS/MOTR
45min
(Michelle)
9:15am
FUEL
60min
(Nicole)
11:30am
TRX Dynamic
45min
(Michelle)
NEW
12:15pm
Switch It Up Weekly
• Ashtanga Yoga (Kym)
Retro Rock Flow (Robyn)
Primal Pace (Kym)
Core Yoga (Robyn)
40min
4:30pm
HOT Yoga Flow
60min
(Robyn)
5:30pm
Group Training
GTS/MOTR
45min
(Michelle)
5:45pm
HOT Yoga Flow
60min
(Eric)
7:00pm
HOT Hatha Yoga & Meditation
60min
(Lisa)

Tuesday

NEW
6:15am
Primal Pace
45min
(Kym)
8:30am
Group Training
GTS/MOTR
45min
(Nicole)
NEW
9:15am
Yin & Restorative Yoga
60min
(Michelle)
12:00pm
Happy Cycle RealRyder®
30min
(Michelle)
12:30pm
Yin Yoga
30min
(Michelle)
12:15pm
Group Training
GTS Strength
Cardio Circuit
45min
(Kym)
NEW
4:30pm
Primal Pace
45min
(Kym)
5:15pm
Group Training
GTS Strength
Cardio Circuit
45min
(Kym)
5:30pm
Yin Yoga
60min
(Michelle)

Wednesday

6:00am
FUEL
60min
(Kym)
NEW
9:15am
Aroma Chakra Yoga
60min
(Julie)
12:15pm
HOT Yoga Flow
40min
(Kym)
4:30pm
HOT Yoga Flow
Ashtanga
60min
(Kym)
5:45pm
HOT Yoga Flow
60min
(Kym/Eric)
7:00pm
HOT Yoga Flow
Ashtanga
60min
(Eric)

Thursday

6:15am
Group Training
GTS/MOTR
45min
(Michelle)
8:30am
Group Training
GTS/MOTR
45min
(Nicole)
9:15am
Theraflow Yoga
60min
(Kym)
12:00pm
Cross Training Camp
40min
(Sabrina)
12:15pm
Theraflow Yoga
40min
(Kym)
NEW
3:45pm
Group Training
GTS/MOTR
45min
(Nicole)
4:30pm
FUEL
60min
(Nicole)
4:30pm
Yin Yoga
60min
(Michelle)
NEW
5:45pm
Switch It Up Weekly
Sweet Flow & Restorative (Eric)
• Aroma Chakra Yoga
(Nicole)
• Yin & Restorative
(Lisa)
• Theraflow Yoga
(Kym)
60min

Friday

6:00am
HOT Yoga Flow
Ashtanga
60min
(Kym)
9:15am
Hatha Flow & Meditation
60min
(Michelle)
12:00pm
Happy Cycle RealRyder®
30min
(Nicole)
12:30pm
Yin Yoga
30min
(Michelle)
NEW
5:00pm
Sweet Flow & Restorative Yoga
60min
(Eric)

Saturday

NEW
7:30am
Primal Pace
45min
(Kym)
8:30am
HOT Yoga Flow
Ashtanga
60min
(Kym)
8:45am
FUEL
60min
(Nicole)
9:45am
HOT Hatha Yoga & Meditation
60min
(Teacher Rotation)

Sunday

9:00am
Yin Yoga
60min
(Teacher Rotation)